Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Reggio Calabria, il 13 marzo a Palazzo Alvaro la presentazione dei due nuovi presidi Slow Food “Pruna di frati” e “Piparelle di Villa San Giovanni”

Mercoledì 13 marzo alle ore 11.00 nella Sala Biblioteca Gilda Trisolini di Palazzo Corrado Alvaro si terrà la presentazione dei due nuovi presidi Slow Food “Pruna di frati” e “Piparelle di Villa San Giovanni”.
Nel corso dell’evento sarà illustrato l’impegno di Palazzo Alvaro, promosso grazie all’impegno del già Consigliere metropolitano, oggi consigliere comunale reggino, Giuseppe Giordano, che ha consentito di supportare la richiesta dei due nuovi presidi Slow Food, facendosi promotore istituzionale anche a nome dei produttori.
Nell’occasione, insieme al Sindaco Giuseppe Falcomatà, al Vicesindaco Carmelo Versace, ed al Consigliere Giuseppe Giordano, saranno presenti Michelangelo D’Ambrosio, presidente Slow Food Calabria, Francesco Saccà, responsabile Presidi di Slow Food Reggio Calabria, Francesco Foti, Responsabile dei Presidi per la Condotta Slow Food Versante dello Stretto e Costa Viola, Massimo Arena, Presidente dell’Associazione dei produttori del Presidio Slow Food “Piparelle di Villa San Giovanni”, Valerio Crinò, rappresentante produttori “Pruna di frati di Terranova”, oltre ai rappresentanti dei quattro Comuni interessati dai nuovi Presidi, Villa San Giovanni, con il sindaco Giusy Caminiti, Terranova Sappo Minulio, con il sindaco Ettore Tigani, Molochio, con il sindaco Marco Giuseppe Caruso, e Varapodio, con il sindaco Orlando Fazzolari.

Related posts